Hjärtstartare

Vi erbjuder fri support när hjärtstartaren har använts, samt regelbunden kontroll av hjärtstartaren i samband med årlig utbildning i HLR eller första hjälpen.

Powerheart G5

Bästa valet av högkvalitativ hjärtstartare

En av världens mest sålda hjärtstartare med flera mycket bra funktioner. Det gör den till det ”bästa” valet för den som söker en högkvalitativ produkt med största tillförlitlighet och enklaste handhavande (vuxna och barn).

Enkel att använda

Så fort som hjärtstartaren startas börjar den ge tydliga instruktioner om hur den ska användas för att rädda liv. Powerheart G5 är tvåspråkig och val av språk kan ändras under livräddningen. Automatisk energinivå innebär att hjärtstartaren anpassar energinivån för den aktuella patienten (beroende på storlek/vikt) för bästa möjlighet till återupplivning.​

Information

Powerheart G5 är dessutom förberedd för framtida programuppdateringar. Powerheart G5 finns i två utföranden, helautomatisk och halvautomatisk. Vi erbjuder även fri support när hjärtstartaren har använts, samt regelbunden kontroll av hjärtstartaren i samband med årlig utbildning i HLR eller första hjälpen.